Volg hier onze updates omtrent de maatregelen rond het Covid-19 virus

Afspraken verhuis - deel 1

Beste familie, vertegenwoordiger, vrijwilliger

De verhuis naar de nieuwbouw komt dichterbij. Zoals eerder gecommuniceerd, informeren we u over de voorbereidende taken en afspraken.

Graag vragen we aan de vaste bezoeker om te helpen bij het inpakken van de persoonlijke inboedel van de cliënt. Deze persoon komt in de week van 8 februari 2021 gedurende anderhalf uur een handje toesteken. Hij/zij kan hiervoor een afspraak maken met Tanja van de sociale dienst op het telefoonnummer 09 326 98 14 of per e-mail socialedienstSV@exalta.be.

We voorzien dozen voor het inpakken van materialen die de cliënt mee wil nemen naar de nieuwbouw. Ook voor delicate materialen is extra bescherming ter beschikking. Concrete richtlijnen, over hoe men veilig en correct inpakt, worden op het inpakmoment gegeven aan de vaste bezoeker.

Persoonlijke spullen die de cliënt niet wenst te verhuizen naar de nieuwe woongelegenheid, worden door de bezoeker naar huis meegenomen. Hij/zij kan hiervoor best zelf extra zakken meebrengen voor een vlotte werking.

Voor het abonnement van de telefoon en televisie, zijn er volgende afspraken:
- wie een abonnement voor de telefoon heeft, gelieve dit op te zeggen;
- tegen donderdag 4 februari kan men op bovenstaande contactgegevens van de sociale dienst doorgeven of een vast telefoontoestel gewenst is;
- kostprijs voor de huur van een toestel en de gesprekken is €12/maand;
- indien een Telenet-abonnement voor de tv gewenst is, kan men bij Telenet het abonnement laten overzetten naar de nieuwbouw;
- gelieve het Telenet-abonnement af te sluiten indien dit niet meer gewenst is.

Voor bijkomende informatie over de nieuwe kamer en het gebouw verwijzen we graag naar de website www.sintvincentius.be waar u dit rustig kan nalezen. Binnenkort communiceren we opnieuw per e-mail over de verdere afspraken en planning. Tot binnenkort!

Met vriendelijke groet

Hilde Van Hecke                 Wouter Sonneville
Site manager                      Algemeen directeur

De brief kan u hier nalezen.


Vorig bericht: Artikel in nummer9080 Volgend bericht: Kijkje in de nieuwbouw
WZC Sint-Vincentius vzw © 2022
Webdesign thinline.be