Volg hier onze updates omtrent de maatregelen rond het Covid-19 virus

Een lichtpuntje: bezoek kan weer!

Momenteel zijn er geen besmettingen met het Covid-19-virus bij cliënten noch bijkomende bij medewerkers. Een lichtpuntje!

Dit betekent dat bezoek terug kan, weliswaar rekening houdend met de reeds gekende afspraken van registratie bij aankomst in het woonzorgcentrum en het strikt toepassen van de hygiënische voorzorgmaatregelen nl. het frequent ontsmetten van de handen, het gebruik een chirurgisch mondneusmasker, de ‘anderhalve meter afstands’ regel en het voldoende ventileren van de ruimte .

We benadrukken nog eens extra onderstaande maatregelen:
- er zijn maximaal 2 bezoekers op de kamer toegelaten.
  We vragen bovendien ook dat gedurende de volledige duurtijd van het bezoek het chirurgisch mondneusmasker wordt gedragen door cliënt en bezoeker, ook voor kinderen vanaf 10 jaar;
- de cafetaria van het woonzorgcentrum is vanaf morgen, 30 november 2021, opnieuw toegankelijk voor cliënten en hun bezoek. Weliswaar wordt aan de bezoeker opnieuw gevraagd het Covid Safe Ticket te tonen;
- het sociaal restaurant ’t Vaardeken opent ook opnieuw de deuren, en dit vanaf maandag 6 december 2021.

Het virus raast momenteel als een sneltrein door onze maatschappij en dit vertaalt zich in een dagelijkse stijging van het aantal personen met een Covid-19-besmetting. Voor ons woonzorgcentrum zijn er momenteel 5 medewerkers in quarantaine na een positief testresultaat voor Covid-19.

We hopen op een spoedige én gezonde terugkeer van deze medewerkers opdat de dagelijkse werking opnieuw wat kan normaliseren.

We volgen de situatie van zeer nabij op en houden u bij nieuwe wendingen verder op de hoogte.
Bij vragen, aarzel niet om te mailen naar infocorona@exalta.be of raadpleeg de website van de organisatie www.sintvincentius.be onder ‘Nieuws’.


Vorig bericht: Familiebezoek tijdens feestdagen Volgend bericht: Tijdelijk geen bezoek
WZC Sint-Vincentius vzw © 2022
Webdesign thinline.be