Volg hier onze updates omtrent de maatregelen rond het Covid-19 virus

Familiebezoek tijdens feestdagen

Tijdens de feestperiode gaan cliënten mogelijks op bezoek bij een familielid thuis.

In het kader van de veiligheidsvoorschriften vragen wij aan familie om op voorhand een zelftest af te nemen. De cliënt zal in het woonzorgcentrum ook een zelftest ondergaan zodat iedereen enig zicht heeft op een eventuele besmetting(en) vóór het bezoek. Uiteraard kunnen enkel personen die negatief testen, deelnemen aan het familiebezoek.

Na het familiebezoek blijft de cliënt, uit voorzorg, gedurende 5 dagen op de kamer. Slechts bij symptomen wordt een PCR test uitgevoerd bij de cliënt.

Het spreekt voor zich dat alle personen waakzaam blijven tijdens de feestdagen en dat sociale contacten op een zo veilig mogelijke manier worden georganiseerd. De preventieve maatregelen blijven topprioriteit: ontsmet regelmatig de handen, draag een chirurgisch mondneusmasker (vanaf de leeftijd van 6 jaar) en houd afstand.

Om de grote toeloop van familie tijdens de weekends van de feestdagen sfeervol en veilig te organiseren, maken we enkele afspraken voor de familiebezoeken in de cafetaria van het woonzorgcentrum:
- respecteer de preventieve maatregelen, zoals hierboven beschreven;
- houd het Covid Safe Ticket bij de hand om dit te scannen;
- neem met maximum 4 personen plaats aan de tafel;
- verplaats geen tafels in de cafetaria, de ruimte tussen de tafels is er om voldoende afstand tussen de bezoekers te garanderen.

Voor vragen en opmerkingen kan u gebruik maken van het e-mailadres infocorona@exalta.be. Op de website en de Facebookpagina van de organisatie staat de meest actuele informatie.

We wensen u fijne feestdagen toe!


Vorig bericht: Fijne feestdagen! Volgend bericht: Een lichtpuntje: bezoek kan weer!
WZC Sint-Vincentius vzw © 2022
Webdesign thinline.be