Volg hier onze updates omtrent de maatregelen rond het Covid-19 virus

Herfstcampagne boosterprik

De Vlaamse regering heeft beslist om vanaf 12 september 2022 het vaccinatieprogramma op te starten met aangepaste vaccins voor een betere bescherming tegen de omikronvariant.

Het is een goede bescherming tegen ernstige ziekte na een Covid-19 besmetting. We weten dat de bescherming van het vaccin geleidelijk afneemt na een aantal maanden en dat we de bescherming beter opnieuw kunnen versterken. Er wordt trouwens een periode met veel Covid-19 besmettingen verwacht. Je kan maar beter veilig het najaar ingaan.

Voor cliƫnten van het woonzorgcentrum, centrum voor kortverblijf en de groep assistentiewoningen Elzenhof plannen we een gezamenlijk vaccinatiemoment in het najaar.

Cliƫnten van de groep assistentiewoningen Elzenhof ontvangen een persoonlijke uitnodiging van de overheid voor de herfstvaccinatie en kunnen trouwens kiezen om naar het lokale vaccinatiecentrum te gaan in plaats van naar het gezamenlijk vaccinatiemoment in Exalta | Sint-Vincentius.

We houden u verder op de hoogte over de geschikte datum voor een gezamenlijk vaccinatiemoment. We houden hierbij rekening met het tijdstip van de vorige vaccinatie tegen Covid-19 en het tijdstip van het griepvaccin.


Volgend bericht: Update Covid-19
WZC Sint-Vincentius vzw © 2022
Webdesign thinline.be