Volg hier onze updates omtrent de maatregelen rond het Covid-19 virus

Stand van zaken Covid-19 besmettingen

Beste familie, vertegenwoordiger, vrijwilliger

We houden ons eraan om u verder te informeren over het aantal Covid-19-besmettingen en organisatorische aanpassingen in Exalta | Sint-Vincentius.

Op vandaag zijn 61 cliënten en 26 medewerkers met een Covid-19-besmetting. Na de collectieve testing van maandag 21 december zijn er dus een aantal besmettingen bijgekomen. Op dit moment zijn er geen cliënten in het ziekenhuis opgenomen. We betreuren het overlijden van 3 cliënten, die al dan niet door toedoen van Covid-19 zijn gestorven. Elk van deze cliënten is ons dierbaar en we wensen de familie veel sterkte toe.

Door de toename van het aantal besmettingen en in samenspraak met de coördinerend en adviserend arts Dr. Haegens beslissen we om nog geen bezoek toe te laten. We evalueren de bezoekregeling volgende week opnieuw.

We beseffen ten volle dat dit voor onze cliënten en voor jullie als mantelzorger bijzonder belastend is, zeker in de kerstperiode. We durven hopen op jullie verdere steun en vertrouwen in deze omstandigheden. We doen er alles aan om cliënten de beste zorg te bieden, deze uitbraak te beheersen en u voldoende op de hoogte te brengen via brieven, de website www.sintvincentius.be en de Facebookpagina. U kan bij vragen ook steeds gebruik maken van het e-mailadres infocorona@exalta.be.

In naam van alle medewerkers en alle leidinggevenden wil ik u uitdrukkelijk veel sterkte en moed toewensen!

Met vriendelijke groet

Wouter Sonneville
Algemeen Directeur

De brief kan u hier nalezen.


Vorig bericht: Vaccinatie - toestemming Volgend bericht: Resultaten testing Covid-19
WZC Sint-Vincentius vzw © 2022
Webdesign thinline.be