Volg hier onze updates omtrent de maatregelen rond het Covid-19 virus

Tweede vaccinatie cliënten en medewerkers

Beste cliënt, familie, vertegenwoordiger, vrijwilliger

Het eerste vaccin BioNTech van Pfizer is voor de meeste cliënten achter de rug. We maken ons al klaar voor de volgende vaccinatie op onderstaande dagen:
- maandag 22 februari 2021 – 2e vaccin voor cliënten;
- maandag 8 februari 2021 – 1e vaccin en maandag 1 maart 2021 – 2e vaccin voor medewerkers.

Enkele cliënten en medewerkers hebben een afwijkende datum omwille van het tijdstip van het eerst vaccin.

Het is heel belangrijk om deze tweede dosis te ontvangen om de optimale bescherming tegen Covid-19 verder op te bouwen. We hebben gemerkt dat zeer weinig cliënten en medewerkers bijwerkingen hebben ondervonden na het eerste vaccin, dus zijn we dubbel gemotiveerd om die tweede prik te krijgen.

We blijven echter alert en passen de hygiëneregels met de grootste zorg verder toe. Het wassen van de handen met zeep, het correct dragen van een chirurgisch mondneusmasker en het behouden van de afstand van anderhalve meter blijven topprioriteit. Het coronavirus is nog niet weg en laat jammer genoeg geen kans onbenut om mensen te besmetten.

Samen beschermen we elkaar tegen corona, we hebben die tweede prik nodig. Het geeft ons hoop voor de nabije toekomst waarin jij telt!
Informatie is steeds op de website www.sintvincentius.be of de Facebookpagina na te lezen. Bij vragen of bezorgdheden kan u ook steeds gebruik maken van het e-mailadres infocorona@exalta.be.

Met vriendelijke groet

Wouter Sonneville                  Dr. Patrick Haegens
Algemeen directeur                Coördinerend en raadgevend arts

De brief kan u hier nalezen.


Vorig bericht: Sneltesten bij bezoek Volgend bericht: Artikel in nummer9080
WZC Sint-Vincentius vzw © 2022
Webdesign thinline.be