Volg hier onze updates omtrent de maatregelen rond het Covid-19 virus

Update Covid-19

Zoals afgesproken hierbij een update over de besmettingen Covid-19 in Exalta | Sint-Vincentius.
Op vandaag zijn 20 cliënten positief getest op COVID-19: 8 cliënten in de Lindendreef en 11 cliënten in de Schooldreef (gelijkvloers). In de Dorpstraat (2de verdiep) is 1 cliënt positief getest.

De families van deze cliënten zijn verwittigd en de nodige maatregelen werden reeds genomen. De deuren op de afdelingen van de dreven (gelijkvloers) blijven voorlopig ook gesloten om het verloop van cliënten tussen de Schooldreef en Lindendreef te beperken. We vragen voor de niet-besmette cliënten van het gelijkvloers nog even het bezoek te beperken tot familie of mantelzorger en tot 2 personen tegelijkertijd.

We blijven verder waakzaam en testen verder de cliënten met eventuele symptomen.
Alle medewerkers dragen een chirurgisch mondneusmasker. Ook alle bezoekers dragen in het woonzorgcentrum steeds een chirurgisch mondneusmaker. Cafetariabezoek is voor cliënten van de dreven (gelijkvloers) voorlopig niet mogelijk. Uiteraard is, voor wie niet besmet is, is samen buiten gaan wandelen zeker aangeraden!

We vragen aan bezoekers, familie, mantelzorgers, externe dienstverleners, vrijwilligers en jobstudenten om mee verantwoordelijkheid op te nemen door de maatregelen na te leven en bij symptomen van Covid-19 NIET naar het woonzorgcentrum te komen.
We vragen eveneens om de hygiënische maatregelen te respecteren, handen ontsmetten bij het onthaal blijft zeer belangrijk.
Wij brengen u volgende week donderdag 14 juli verder op de hoogte over de stand van zaken.

Voor vragen en opmerkingen kan u gebruik maken van het e-mailadres infocorona@exalta.be. Actuele informatie staat eveneens op de website www.sintvincentius.be.


Vorig bericht: Herfstcampagne boosterprik Volgend bericht: Besmetting Covid-19
WZC Sint-Vincentius vzw © 2022
Webdesign thinline.be